Inleiding
 
In Situ is een interviews reeks met verzamelaars van de galerie.
 
“Met In Situ wilde ik ontdekken hoe mensen met VOUS ETES ICI in aanraking zijn gekomen, hoe de aankoop tot stand is gekomen en waarom ze juist dat werk van die kunstenaar hebben gekozen. Daarnaast was ik benieuwd naar de overwegingen bij het plaatsen van het werk thuis.
Tot slot was er in elk interview ruimte om te praten over anekdotes, visie en smaak.
Ik heb het project met veel plezier uitgevoerd en hoop dat u dat terugziet in de interviews en de foto’s.” Dagmar Terpstra, Amsterdam 2011.

Recent heeft Eva van der Meulen, student Bachelor Kunstgeschiedenis 2 interviews toegevoegd. Van de verzamelaars die een werk van Koen Taselaar kochten en de verzamelaarster die 2 werken van Syan Syed kocht. In Situ is in opdracht van VOUS ETES ICI en door Dagmar en Eva als onderdeel van hun stageperiode tot stand gekomen. De foto’s bij de interviews van Dagmar Terpstra zijn van Sofie van Greevenbroek. Menno Hendriks maakte de foto’s bij de interviews van Eva van der Meulen.  
 
Tot slot een dankwoord aan de geïnterviewden voor hun gastvrijheid, openhartigheid en het plezier waarmee ze hun huis hebben opengesteld.
Tell a friend
Close window

 

       

 

Request price
Close window